JP TOPLIFIKACIJA: IDUĆE NEDELJE POČINJE PUNJENJE SISTEMA

10.09.2019.     Aktuelno

– Rekonstrukcija podstanica u III mesnoj biće gotova i pre početka sezone- Bez promene cena- Apel građanima da provere instalacije

JP „Toplifikacija“ preduzima sve neophodne korake za aktiviranje sistema a u saradnji sa kolegama iz „Toplane“, rekao je za KISS FM, Vukašin Janjević, direktor „Toplifikacije“-„Održali smo pripremne sastanke na kojima smo dogovorili da iduće sedmice počnemo sa punjenjem sistema, tako da ćemo biti spremni, ako bude potrebe, da grejanje pustimo par dana ranije u odnosu na zvaničan početak grejne sezone“– reči su Janjevića koji dodao da se uz te izvode i svi propratni radovi koji prate ovu proceduru.Apel građanima iz JP „Toplifikacija“ je da u narednih mesec dana provere svoje grejne instalacije, od zamene ventila, radijatora, itd…-„Svi koji imaju neku problem mogu nam se obratiti, a mi ćemo izaći na teren i pomoći im“-kazao je Janjević.Brojne planirane i ugovorene poslove JP „Toplifikacija“ završilo je u pauzi grejne sezone:“Završili smo radove u ulicama Svetog Dimitrija, Svetog save, Đure Jakšića, obavili smo i manja prevezivanja“.Kompletna rekonstrukcija podstanice u naselju „Treća mesna“ su radovi koji su u toku“- naveo je direktor JP „Toplifikacija“ – „Nakon zamene primarnog razvoda, prešli smo na kompletnu rekonstrukciju podstanica u ovoj MZ. Nakon rekonstrukcije svih osam do devet podstanica, imaćemo još bolje rezultate kada je reč o grejanju u „Trećoj mesnoj“. Najbitnije od svega da će radovi biti završeni do početka grejne sezone! Radovi su planirani i ugovoreni, oprema je obezbeđena, raadovi su uveliko u toku, neke podstanice su završene!“. Janjević je podsetio dsa je na snazi zabrana za nove priključke zbog ograničenih kapaciteta – „Ako smo u mogućnosti, građanima ili pojedincima izlazimo u susret po tom pitanju! U saradnji sa kolegama iz „Toplane“ radi se na proširenju kapaciteta kako bi se od iduće grejne sezone povećao broj priključaka“.

Da se cene u ovoj godini neće menjati, potvrdio je Janjević za KISS FM, ukoliko uslovi od koje zavisi proizvodnja toplotne energije ostanu isti. Ali, za sada, nema najave poskupljenja grejanja!Zvanični početak grejne sezone je 15. Oktobar.

Ukoliko bude bilo potrebe da se ranije pusti grejanje JP „Toplifikacija“ biće spremno.

www.radiokiss.rswww.kissinfo.rs

2020 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović