AKTIVNOSTI PENZIONERA:ISPORUKA I UPIS UGLJA, IZLET U OSEČINU, DRUŽENJE SA ŠKOLARCIMA

15.08.2019.     Aktuelno

Udruženje penzionera GO Lazarevac tokom letnjeg perioda realizuje niz aktivnosti. Svakako najinteresantnije za članove udruženja lazarevačke opštine uz druženja i izlete je besplatan boravak u nekoj od brojnih banja na području Srbije. Broj zainteresovanih penzionera za odlazak u srpska lečilišta o trošku Fonda iz godine u godinu je sve veći te za jedno mesto prijavljuje se najmanje tri. Slobodan Petrović, predsednika lazarevačkog udruženja  penzionera kazao je da je 324 lazarevačkih najstarijih žitelja konkurisalo a 102 je odobrena besplatna rehabilitacija.

Petrović je potvrdio da se završava isporuka uglja za 2019. god –  “25 avgusta se završava realizacija isporuke uglja za ovu godin, koja je bila uspešna. Nismo imali nikakve primedbe, ugalj dolazi iz Kolubare i iz Kostolca. Krajem septembra, početkom oktobra počinje upis uglja za narednu godinu – “Ugalj se plaća na osam mesečnih ili 16 polumesečnih rata” – kazao je predednik lazarevačkih penzionera najavivši  besplatan izlet na Sajam proizvoda od  šljiva u Osečini, 31 avgusta – „Izlet je besplatana. Zainteresovani treba da se prijave na 011-/8123-881. Polazak je u 9 sati ispred Lovca”.

Da će najstariji sugrađani uveličati prve škoslke dane najmlađim sugrađanima, potvrdio je Petrović “To je svojevrsna tradicija. Početak školske godine provešćemo u druženju sa predškolcima i učenicima prvih razreda”.

2019 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović