Preko 500 dece prodefilovalo kroz glavnu lazarevačku ulicu

23.10.2019.     Aktuelno

U organizaciji PU “Rakila Kotarov Vuka“ održan je treći “Jesenji karneval“. Glavnom lazarevačkom ulicom prodefilovalo je preko 500 dece koja su sa svojim vaspitačima po grupama izvodili tačke na platou ispred zgrade opštine Lazarevac.

Koordinator za odnose sa javnošću PU “Rakila Kotarov Vuka“ Ana Stašević se zahvalila, pre svega vaspitačima koji su nosioci celog projekta ali i roditeljima i deci.

„Prava jesenja idila na ulicama Lazarevca. Ono što je najbitnije je da smo videli dečji osmeh i zadovoljstvo i zbog toga obećavamo da će četvrti festival biti još bolji.“

Osim dece iz Lazarevca u svečanom defileu su učestvovala i deca iz PU “Leptirić“ iz Lajkovca, PU „Milica Nožica“ i izdvojena jedinica „Pinokio“  vrtića “Zvončica“ iz Valjeva i PU „Ub“ iz Uba.

U ime gostiju predstavnik PU „Milica Nožica“ Vesna Lazić za KISS FM je rekla:

“Mi smo izveli koreografiju u kojoj je učestvovalo tridesetoro dece. Prvi put smo ovde i jako nam se dopalo. Vreme nam je išlo na ruku i videćemo se i sledeće godine ako budemo pozvani.”

Poseban štand tokom manifestacije imalo je Udruženje „Čep za hendikep“ kome su ovom prilikom posetioci donirali čepove.

Realizaciju ovog projekta čija inicijativa je potekla od vaspitačica objekta  “Palčica“ iz Barzilovice su pomogli opština Lazarevac, JPKP “Lazarevac”, JP “Toplifikacija“ Lazarevac, Turistička organizacija opštine Lazarevac i privatna preduzeća “Slatko srce“, “Rovas“ i “Posejdon“.

Maria Popović / Valentina Mladenović

2020 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović