DJENIĆ SKROMAN NAKON HET TRIKA U SMEDEREVU, NIKOLIĆ UVEREN U POBEDU PROTIV BUDUĆNOSTI (D) – POZIV NAVIJAČIMA

13.08.2019.     Aktuelno

FK KOLUBARA – FK DOBANOVCI Sreda, 14. Avgust, 20h stadion FK Kolubara

Sa tri boda, fudbaleri Kolubare vratili su se iz Smedereva, što je, a pred utakmicu zakazanu za sredu sa ekipom iz Dobanovaca, bio povod za KZN koja je juče održana u prostorijama FK Kolubara. O het triku Dejana Đenića -„Hvala, ali to nije moj uspeh, to je uspeh cele ekipe. Često kažemo da iz dobre igre proizilaze pojedinci. Možda sam ja u ovoj utakmici dao ta tri gola, možda će u sledećoj neko drugi. Bitna je ekipa, bitno je da svaku narednu utakmicu odigramo bolje od prethodne. U Smederevu smo igrali zrelo, zrelo rešili utakmicu. Ona se sada arhivira, idemo dalje“ – reči su trostrukog strelca na utakmici drugog kola Prve lige Srbije.

Na konstataciju da je ova utakmica svojevrsna pozivnica za utakmicu koju u sredu igraju na domaćem terennu, Đenić je kazao – „Mi igramo atraktivno. Kući moramo da pobeđujemo i verujem da ćemo uz podršku publike sutra pobediti. Publika ima šta da vidi, zato ih pozivam da dođu na stadion da zajedno savladamo ekipu iz Dobanovaca“.

Trener Slađan Nikolić na KZN se osvrnuo na utakmicu sa Smederevom – „Iskreno da Vam kažem, srećan sam i radostan, i ja i svi u klubu, što smo se iz Smedereva vratili sa tri boda, sasvim zasluženo. Dobru igru smo pokazali i protiv Trayala, međutim nismo imali sreće, sada se sve to vratilo“.

Nikolić je kazao da nema mnogo vremena za radovanje „Okrećemo se utakmici koja je već u sredu. Radi se o jednom timu koji ima iskusnu ekipu, prošle godine su imali dobre rezultate, daće sve od sebe protiv nas. Mi moramo da nastavimo da igramo dobro i mislim da smo u prednosti jer igramo na domaćem terenu“.

Nikolić je podsetio da je Kolubara redak tim u Prvoj ligi Srbije koji ima mogućnost da igra pod ovakvim uslovima i u večernjem terminu.

2019 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović