FK „Kolubara“ na domaćem terenu protiv OFK „Žarkovo“ bez golova, ali sa bodom više

21.10.2019.     Aktuelno

U okviru 15. kola Prve lige Srbije, utakmica između FK „Kolubara“ i OFK „Žarkovo“ protekla je bez pogodaka, što je Kolubari donelo još jedan bod. Utakmica je bila borbena, sa mnogo neiskorišćenih šansi za oba tima. Ipak, šefovi štabova su zadovoljni prikazanom igrom.

„Ovo je bila jedna sadržajna utakmica u zaista divnom ambijentu,“ rekao je na konferenciji za medije koja je održana u prostorijama FK „Kolubara“ odmah nakon utakmice šef stručnog štaba OFK „Žarkovo“, Mile Kuljić i nastavio:

Šef stručnog štaba OFK „Žarkovo“ Mile Kuljić

„Svi smo uživali i čestitam ekipi Kolubare na zaista fer, sportskoj i korektnoj igri. Takođe i mojim igračima sve čestitke. Ako bih rezimirao u par rečenica onda se svodi na to da je svaka ekipa imala svoje šanse koje nisu iskorišćene tako da je ovo realan rezultat.“

Šef zeleno – crnih, Slađan Nikolić, takođe nije krio zadovoljstvo tokom kojim se utakmica odigrala

Šef stručnog štaba FK „Kolubara“ Slađan Nikolić

„Prvo poluvreme zaslužno je pripalo ekipi Žarkova koja je imala više šansi, ali ih srećom nisu iskoristili. U drugom poluvremenu mi smo bili bolji i konkretniji. Imali smo par povoljnih šansi koje nismo iskoristili. Rezultat je realan, ali mi je žao publike koja nije bila u prilici da uživa u golovima “ kazao je Nikolić.

Kolubara ulazi u treću trećinu kola znatno oslabljena što zbog povreda, što zbog kartona, ali se hrabro okreće sledećoj utakmici koja će takođe biti odigrana na domaćem terenu kada će gostovati ekipa Trajala iz Kruševca.

2020 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović