FK KOLUBARA – Prva konferencija za medije

07.08.2019.     Aktuelno

Nakon 1. kola Prve lige Srbije koje su fudbaleri Kolubare odigrali u Kruševcu protiv Trajala, u prostorijama lazarevačkog kluba, održana je KZN. Rukovodstvo i igrači kluba  su tom prilikom izneli svoje viđenje utakmice, u kojoj su ostali oštećeni, poništavanjem gola, u šta su uvereni nakon odgledanog snimka utakmice. Da ne gube nadu, da su zadovoljni igrom ali ne I krajnjim ishodom utakmice, poručili su  na KZN koju je otvorio Dragiša Urošević, sportski direktor

„Želim da pohvalim domaćina na odličnim uslovima gostovanja, da se zahvalim igračima na borbenosti i želji. Smatram da smo drastično oštećeni za taj jedan go, a možda i dva. Takođe smatram da je greška slučajna, da nije namerna. Greške se dešavaju. Nadam se da se to više neće ponavljati“.

Šef stručnog štaba Slađan Nikolić kazao je da utakmica u Kruševcu ostaje u gorkom sećanju zbog sudijske greške, pohvalivši igru svojih izabranika –„Zadovoljan sam kako su igrači odigrali utakmicu, kako su bili agresivni, taktički disciplinovani. Na žalost i poraz je sastavni deo fudbala, ostaje žal za tim jednim bodom. Na osnovu snimka sam uveren da smo oštećeni ali i sudije su ljudi, greše“. Nikolić je kazao da se okreću novim utakmicama i gostovanju u Smederevu – „Nadam se da ćemo prikazati igru kao i sa ekipom Trayala, možda  još malo bolju i ono što je najbitnije  da počnemo da uzimamo bodove“.

Srđan Kočić, fudbaler zeleno crnih pohvalio je svoje saigrače na prikazanoj požrtvovanosti „ I pored primljenog gola nismo posustali, nismo pali, nastavili smo istim tempom jer smo hteli da sa sva tri boda dođemo kući“.

Kako je najavljeno na konferenciji u prostorijama FK Kolubara, , KZM održavaće se svakog ponedeljka i petka. Ponedeljkom sa osvrtom na prethodno kolo, a petkom će najavljivati naredno.

2020 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović