FK KOLUBARA SUTRA NA SMEDEREVSKOJ TVRĐAVI U SREDU NA SVOM STADIONU DOČEKUJE TIM IZ DOBANOVACA

09.08.2019.     Aktuelno


Da su fudbaleri Kolubare spremni da 10. avgusta sruše smederesvku tvrđavu, potvrdio je za KISS FM, šef stručnog tima Slađan Nikolić „Ja sam rekao na početku prvenstva, da mi moramo da imamo cilj, kako sportski tako životni. Međutim, sticajem okolnosti, taj sportski je u prvom kolu izostao. Ali sutra moramo. Da igru podignemo za nivo više, kvalitet imamo, fizički smo spremniji nego što smo bili u prvom kolu. Ako svi budemo dali maksimum, biće kako mi želimo“.
„Pozitivna stvar za naš tim je taj da u utakmici protiv Trayala nismo pali nakon primljenog gol, nego smo igrali kao kada smo počeli utakmicu. To je naš plus i naš kvalitet“- reči su trenera zeleno – crnih.

14. avgusta fudbaleri Kolubare u okviru trećeg kola Prve lige Srbije igraju na svom terenu, u večernjem terminu. Budućnost iz Dobanovaca će biti na meti navijača Kolubare ali i fudbalera „Retko ko iz Prve lige ima čast da igra pod ovakvim uslovima, kao mi na našem terenu. Pozivam sve Lazarevčane, istinske ljubitelje fudbala, navijače Kolubare, da dođu u sredu u što većem broju, da zajedno napravimo dobar rezultat“ – završava Nikolić.
Utakmica Smederevo 1924 – FK Kolubara na programu je sutra od 17.30

2020 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović