Fudbaleri Kolubare uspešni u misiji “pobeda na domaćem terenu”

30.09.2019.     Aktuelno

Zeleno – crni savladali su ekipu Radničkog 1923, na svom terenu,  rezultatom 1 -0. Strelac jedinog gola  Dejan Đenić u 7. minutu.

Na konferenciji za štampu koja je održana po odigranoj utakmici šef stručnog tima Kolubare Slađan Nikolić kazao je  da je očekivao ovakvu utakmicu sa pozitivnim ishodom – “Večerašnja utakmica je bila teška. Liga je teška. Ne igra se mnogo, igra se na duge lopte. Kada podvučem sve srećan sam što smo dobili utakmicu, što su momci odlično ušli u nju, postigli gol u 7. minutu. Da nismo dali taj gol, utakmica bi rezultatski otišla u nula nula” izjavio je Nikolić čestitajući svojim ali I igračima gostujućeg tima, kojima je poželeo da se što pre vrate u pobedničku trku„.

Raspoloženje koje je vladalo u taboru zeleno – crnih, manjkalo je u ekipi iz Kragujevca. Šef stručnog tima radničkog Darko Vojvodić kazao je da se na silu ništa ne može napraviti te pohvalio domaćina – “Hvala FK Kolubara. Vidi se da je domaćinski klub I da su korektni ljudi. Kolubara je zaslužila pobedu i na tu pobedu senki nema. Nama preostaje da pobedu tražimo na drugom mestu”.

Nakon ove pobede, Kolubara se nalazi na 5. Mestu. U narednom koluKolubara gostuje u Gornjem Milanovcu odličnoj ekipi Metalca.

2020 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović