ГО Лазаревац, на Видовдан, обележава свој дан

27.06.2019.     Aktuelno

Обележавање Дана општине, почиње Светом литургијом у храму Светог великомученика Димитрија, након које ће бити положени венци  и цвеће у Крипти храма. Свечана седница Скупштине ГО Лазаревац, на којој ће бити уручене традиционалне Видовданске награде заказана је за 10 сати. У наставку ће бити додељене награде за најлепше двориште Лазаревца, у оквиру манифестације коју је реализовала лазаревачка туристичка организација. Главну награду ће уручити председник ГО Лазаревац, Бојан Синђелић.

Програм обележавања Видовдана, наставља се  Тактичко – техничким збором и дружењем са припадницима МУП-а Републике Србије, у парку испод хотела ВИС, од 10.45 до 13.00 сати.

Упознавање припадника полиције, саобраћајаца, ватрогасаца спасилаца и припадника специјалних јединица, потом полицијских возила у које ће најмлађи суграђани моћи бесплатно да уђи и фотографишу се,  употпуниће овај збор.

Атракција , уз  полицијску опрему и наоружање  биће и  вештачка стена за пењање, коју ће припадници МУП-а поставити  у парку, испод хотела ВИС, специјално за ову прилку .

Осим представљања вештина, опреме и технике, припадници МУП-а ће најмлађим суграђанима овај дан учинити посебно занимљив.

Програм почиње у 10.45 и траје до 13 сати.

2020 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović