GOSTOVANJEM TRAJALU KOLUBARA STARTUJE U PRVOJ LIGI SRBIJE

02.08.2019.     Aktuelno

Trećeg avgusta je prvi ispit za zelono crne, od ukupno 22, koje će u sezoni 2019/2020”polagati” u Prvoj ligi Srbije.

Nedelja, 03.08.2019 – 17,30: Trajal – Kolubara

Pripremni period je iza fudbalera Kolubare. Slađan Nikolić, šef stručnog tima kaže da je delimično zadovoljan pripremnim periodom – “Ne tražim alibi! Činjenica je da nismo imali dovoljno vremena. Klubovi su imali 5 – 6 nedelja za pripreme a mi dve do tri. Ponavljam, da na početku možemo imati manje poteškoće dok ne uđemo u rutinu. Nadam se da ćemo kroz početne utakmice ući u željenu formu, a da ćemo nakon trećeg ili četvrtog kola biti na nivou koji se očekuje od nas. Ne odbacujem utakmice na početku, daleko od toga, prvenstvo počinje u nedelju i mi moramo da uđemo u utakmicu jako I čvrsto .ako želimo povoljan ishod za nas”.

Nikolić je potvrdio da su Kolubari bili neophodni  igrači sa iskustvom “Doveli smo igrače koji su igrali Super ligu, Prvu ligu. Tim igračima kada dođu u novu sredinu potrebno je malo vremena da se uklope, da uđu u moj stil igre”.

Na pitanje, kojih jedanaestorica će u nedelju započeti utakmicu u Kruševcu, Nikolić je uz osmeh ostao zagonetan – “Oni koji su najbolji (smeh), najbolji u ovom trenutku, u najboljoj formi. Prvenstvo je dugo, imamo 22 utakmice i KUP pred nama, tako da će svi imati šansu. Onaj ko se bolje snađe, ko ima bolji pristup utakmici, ko ima želju za dobrim rezultatima, on će imati prednost u odnosu na svoje kolege”.

Šef stručnog štaba zeleno crnih uverenja je da će obradovati sve Lazarevčane kojima je FK Kolubara u srcu “Na nama je da prvo I drugo kolo prođemo najbolje što možemo. Svaki pozitivan rezultat je dobar za reorganizovanu Kolubaru”, rekao je Nikolić, direktno se obrativši navijačima –“Još jednom da pozovem sve navijače FK Kolubara, da dođu na utakmicu trećeg kola, koju na domaćem terenu igramo posle dva startna gostovanja. To će biti veoma značajno za novi tim” – završava Nikolić izjavu za KISS FM.

Danijela V.

2020 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović