Humanitarna akcija za matursku ekskurziju OŠ Diša Đurđević

06.12.2018.     Aktuelno

 

OŠ Điša Đurđević može biti primer humanosti. Naime, učenici osmog razreda ove škole, predvođeni razrednim starešinom Aleksandrom Milić, nastavljaju humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava, kako bi četiri učenika ove škole, krenulo na matursku ekskurziju.

Akcija je počela prošle subote kada su prikupljena sredstva za jednog učenika. S tim u vezi, akcija se nastavlja u subotu, 8. Decembra. Svi koji su u mogućnosti, mogu doći u subotu u prostorije SPS –a od 18 do 20 časova I priložiti određena sredstva.

Nakon ove akcije, učenici će na Novogodišnjem bazaru prodavati novogodišnje  ukrase, a sav novac koji zarede namenjen je za matursku ekskurziju svojih drugara.

Osim pomenutih mesta, svi koji žele da pomognu ovu humanitarnu akciju, mogu se obratiti Aleksandri Milić, nastavnici engleskog jezika i  razrednom starešini 8/1, u OŠ “Diša Đurđević”.

Učenici OŠ “Diša Đurđević” su pravi pripmer iskrenih drugara, kućnog ali I školskog vaspitanja.  Stoga ih podržimo I pomozimo da svi budu deo čarolije maturske ekskurzije.

2020 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović