KK KOLUBARA KREĆE U OSVAJANJE KOŠARKAŠKE LIGE SRBIJE

04.10.2019.     Aktuelno

Košarkaši lazarevačke Kolubare ovog vikenda startuju u Košarkaškoj ligi Srbije gostovanjem u Vršcu istoimenoj ekipi. Da su se dobro spremili bez obzira na brojne povrede koje su ih pratile u periodu priprema  te da je napravljen odlična ekipa potvrdio je kapiten  Nikola simić gostujući u programu KISS FM-a  – “Spremni smo za prvo kolo takmičenja. Idemo u Vršac po pobedu. Kostrur ekipe je zadržan. Petar Šparović play, Vuletić, Sinđelić, Jokić I ja. Uz nas je I 6 novih imena, izuzetno dobrih pojačanja”:

Petar Šparović plejmjker kome KLS nije strana jer je u njoj igrao u rodnom Smederevu  očekuje i napad na vrh tabele –“Radili smo na onome što nam škripi.. Znamo i znaju nas u KLS. Mi igramo na naš ludački inat . tu je ključ našeg uspeha, verujem i  u ovom rangu takmičenja”.

Takmičenje u KLS znatno je zahtevnije u svakom pogledu a najviše u organizaciji –“Sve je drugačije. Počevši od ugovora igrača za koje sada odgovara predsednik kluba. Iako imamo najsavremeniji Sportski centar u zemlji I tu smo morali da zamenimo koševe, tribine da postavimo na traženu udaljenost od parketa. Polako završavamo I taj deo posla. Sve će biti gotovo do prve utakmice koju za dve nedelje igramo u Lazarevcu”.

Iza košarkaša Kolubare je sjajan pripremni period sa samo jednom izgubljenom utakmicom što je sjajna uvertira za novu sezonu u višem rangu takmičenja.

Plej lazarevačkih košarkaša Petar Šparović kazao je da oni jurišaju na pobedu –“Vrščani su nezgodni protivnici. To je klub sa renomeom, ex Hemofarm. Lakše bi za nas bilo da sezonu otvorimo pobedom. Znamo se dobro, videćemo..”.

“Suvišno je trošiti reči na Vršac. Gosinama su u vrhu. Znamo gde nam preti opasnost. Ovo je prva liga, favorita nema, svaka utakmica će biti na nož. Idemo na pobedu a ako izgubimo, izgubili smo”- zavaršava priču nosilac kapitenske trakice lazarevačkih Indijanaca.

Utakmica između Vršca I Kolubare na programu je u subotu, 5. oktobra od 19 časova

2020 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović