KOLUBARA PONOVILA USPEH NA DOMAĆEM TERENU

05.09.2019.     Aktuelno

Tri boda ponovo su prisvojili fudbaleri Kolubare, na domaćem terenu, pred prepunim tribinama u utakmici 7. Kola Prve lige Srbije, koju su igrali protiv ekipe Radničkog iz Pirota.

Na konferenciji za medije održanoj u prostorijama lazarevačkog kluba, oba trenera otkrila su svoje utiske sa utakmice.

Čestitajući svojim igračima ali i fudbalerima Radničkog, šef stručnog štaba zeleno – crnih Slađan Nikolić, opet je odao nezadovoljstvo prikazanom igrom ali I istakao da je pobeda najvažnija –“Fudbaleri Pirota su imali dve – tri izgledne prilike koje su mogli bolje da reše. Da su to uradili utakmica bi sasvim sigurno imala drugi tok. Na sreću, našu sreću, nisu. Za nas je ovo velika pobeda, velika tri boda. Iskren da budem, nismo prikazali neku igru, to slobodno mogu da kažem. Utakmica je bila tvrda, prava takmičarska, prvoligaška. Iz svega toga je najvažnije da smo izvukli tri boda” – završio je Nikolić izjavu za medije, naglašavajući da se okreću novoj utakmici, izrazivši nadu da će u njoj prikazati bolju igru.

“Čestitam akterima utakmice koji su igrali u ovom predivnom fudbalskom ambijentu, Marko Vidojević šef stručnog štaba tima iz Pirota kazao je da njegova ekipa nije prikazala dovoljno da odnese makar nešto iz Lazarevca –“Imali smo neki strah. Kolubara je ušla sa primetnom željom da pobedi. Bili su agresivniji od nas”.

Portparolka FK Kolubara Ana Stašević zahvalila se navijačima koji su i ovoga puta u velikom broju dali podršku lazarevačkim fudbalerima sa tribina.

U ponedeljak, 9. septembra, fudbaleri Kolubare putuju u Novi sad, gde će odmeriti snage sa tamošnjim prvoligašem, ekipom Kabela, koja je trenutno na drugom mestu tabele 16 klubova.

2020 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović