Kompanija IGB AUTOMOTIVE – Dan karijere u Lazarevcu

27.09.2019.     Aktuelno

Usled proširenja proizvodnih kapaciteta i velikog interesovanja za zasnivanje radnog odnosa, kompanija IGB AUTOMOTIVE planira da otvori novi proizvodni pogon na teritoriji Opštine Lazarevac S*tim u vezi raspisuje konkurs za prijem novih radnika sa područja opštine Lazarevac u proizvodnom pogonu. Tim povodom u saradnji sa opštinom Lazarevac,  u holu Centra za kulturu u Lazarevcu održavaju se  Dani karijere na kojem  svi zainteresovani mogu da se informišu i konkurišu na neku od ponuđenih radnih pozicija. Ovo je idealna priliku da svi kandidati koji traže posao popune prijavu i prilože radnu biografiju.

Otvaranju dana karijere, koji traju sve do nedelje, prisustvovao je predsednik opštine Bojan Sinđelić koji nije krio zadovoljstvo zbog investiranja u našu opštinu:

’’Srećan sam što još jedan investitor planira da izgradi svoj proizvodni pogon u Lazarevcu što je svakako šansa za nezaposlene. To je jedna renomirana firma koja ima svoj pogone u Inđiji sa preko 2000 zaposlenih. Ovo je velika šansa za pre svega žensku radnu snagu.’’

U pitanju je  jedna  od najznačajnijih grinfild investicija u Srbiji i istovremeno odličan primer uspešnog i produktivnog poslovanja, ne samo na lokalnom, već i na regionalnom nivou. Osnovana je 2007. godine od strane kompanije I.G.Bauerhin GmbH iz Nemačke i bavi se proizvodnjom grejača za automobilska sedišta, grejača za volane, senzora za zauzeće sedišta automobila, kablova za grejače sedišta i električnih kontrolnih jedinica. Kompanija u Srbiji ujedno predstavlja i prvu po veličini, broju zaposlenih i ostvarenoj realizaciji u Bauerhin grupi. Danas, IGB AUTOMOTIVE ima više od 2.000 zaposlenih.

Proizvodi su namenjeni renomiranim kupcima iz autoindustrije kao što su: VW, Audi, BMW, Mercedes, Škoda, Opel, Nissan i drugi.

’’Pozivam sve koji vide sebe u jednoj ozbiljnoj Nemackoj firmi, gde su uslovi više nego povoljni da se jave predstavnicima firme i da se informišu i eventualno zaposle. Lokalitet je u radnoj zoni opštine Lazarevac, tačnije pored DIS-a. Sve potrebne dozvole su spremne i G.O. Lazarevac zajedno sa gradom Beogradom će se maksimalno angažovati i učiniti sve da se ova proizvodnja započne u najkraćem mogućem roku.’’ dodao je Sinđelić.

2020 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović