KRAJ KUPANJU NA BAZENU, JEZERO RADI DO 15. 09

10.09.2019.     Aktuelno

Završena je kupališna sezona na bazenu SRC Kolubara. Na jezeru Očaga, sezona je otvorena do 15. Septembra, potvrdio je za KISS FM Vladimir Dragićević, direktor ove ustanove.

Bez obzira na visoke dnevne temperature, noći su hladne, te  je samim tim i voda u jezeru hladna, tako da se kupačima savetuje oprez. Jezero se svakako može koristiti za šetnju, bavljenje rekreativnim sportovima ili boravak u prirodi“ – rekao je Dragićević za KISS FM dodajući da je sezona bila odlična –„Podaci pokazuju da je ova sezona bolja od prošle. Imali smo dosta tropskih dana, samim tim i kupača. Bilo je dana kada smo beležili i po dve hiljade kupača na bazenu“.

Kada je reč o zatvorenom bazenu, direktor SRC „Kolubara“ kazao je da će on početi sa radom do kraja oktobra –„Što se tiče zatvorenog bazena nemamo precizne informacije kada će krenuti. Sve zavisi od grejne sezone. Očekujemo polovinom ili krajem oktobra da počne sa radom zatvoren bazen“.

Kada je reč o dvoranskim aktivnostima, sve je uveliko spremno. U toku su pripreme ekipa, kako bi bile spremne za početak ligaškog takmičenja )košarka, odbojka, rukomet).

2020 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović