Lazarevac spreman za ledeni talas

28.11.2018.     Aktuelno

Opštinski Štab GO Lazarevac, za uklanjanje snega i leda spreman je za najavljene padavine i hladne dane. S*obzirom na to, da dnevne temperature nisu odlazile u minus nije bilo potrebe za intervencijama. Kako su meteorolozi najavili veće padavine u večernjim satima i niže temperature, koje će  dovesti do toga da se voda ledi pri kolovozu, službe zadužene za održavanje puteve u zimskom periodu (PZP, JPKP i ekipa zimske službe RB Kolubara)  na području GO Lazarevac, će preventivno delovati već krajem dana, rekao je i uzjavi za KISS Fm, Miodrag Bojić, dežurni u Štabu.

Predsednicima i predstavnicima MZ GO Lazarevac, dostavljan je spisak svih dežurnih lica Štaba zimske službe, kojima mogu da se obrate za angažovanje mehanizacije ukoliko se stvore potrebe za tim ali i za preuzimanje  soli koju mogu preuzeti u JPKP

Bojić je apelovao na vozače da uslove prilagode uslovima na putu pogotovo u noćnim satima kada će se temperature spuste ispod nule. Ekipe zimske službe, će preventivno delovati posipanjem rizle i soli, prvo na putevima prvog prioriteta, kako bi sprečili polediacu, a nakon toga po potrebi posipaće puteve drugog i trećeg prioriteta.

Prema Bojićevim rečima, zbog najavljenih padavina i temperatura ispod nule,sve ekipe su mobilne do daljnjeg. Sugrađani kojima je neophodna pomoć mogu se obratiti na broj 8126500.

2019 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović