MILICI IVANKOVIĆ KLJUČ LAZAREVCA

17.09.2019.     Aktuelno

31 Međunarodni festival humora za decu pod sloganom „Neka osmeh bude svemi” svečano je otvoren u Biblioteci „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu.

Festival okuplja najtalentovaniju decu iz zemlje i regiona, a manifestacija slavi najmlađe, kao i stvaraoce za decu čiji radovi oplemenjuju brojne generacije. Ansambl „Melodija“ iz Muzičke škole „Marko Tajčević“ započeo je svečanost pesmama „Deca su ukras sveta“ i „U svetu postoji jedno carstvo“.


Direktorka biblioteke, Jasmina Ivanković, poželela je dobrodošlicu svim gostima i navela da ovogodišnjeg festivala ne bi bilo bez Sekretarijata za kulturu Grada Beograda, GO Lazarevac, lazarevačkih ustanova i preduzeća koja godinama pomažu.

Zlatno Gašino pero uručeno Violeti Jović.

Zamenik predsednika GO Lazarevac, Miloje Živanović, predao je simbolično ključ grada Milici Ivanković učenici trećeg razreda OŠ „Knez Lazar“

On je naglasio:”Mladoj dami predajem ključ sa željom da u sledeća tri dana vodi ovaj grad na uspešan način, da nema nikakvih problema i da naš grad bude pun smeha, centar radosti i veselja.“


Milice, srećno JJJ

2020 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović