NIKOLIĆ LJUT NA IGRAČE KOLUBARE POSLE NEREŠENOG REZULTATA U LAZAREVCU, GOSTI ZADOVOLJNI OSVOJENIM BODOM! NIKOLIĆ: SAMO MOGU DA BUDEM SREĆAN ŠTO NISMO PRIMILI GOL KAKO SMO IGRALI

15.08.2019.     Aktuelno

Utakmica bez golova koju su fudbaleri Kolubare (favoriti u njoj)  odigrali na svom stadionu protiv daleko slabije rangirane Budućnosti iz Dobanovaca , “razljutila” je šefa stručnog tima zeleno – crnih. Na KZM koja je održana oddmah posle utakmice na stadionu Kolubare, trener Slađan Nikolić čestitao je igračima Budućnosti na sasvim zasluženom bodu – “Iskreno da vam kažem, nisam zadovoljan. Kako smo igrali i ovaj bod je veliki. Ovo je najgora utakmica koju smo odigrali do sada. Prvo poluvreme slabo, taktički loše, loš pristup, inicijativu smo prepustili gostima. Zadovoljan sam što nismo primili gol”. Nikolić je kazao da je drugo poluvreme bilo malo bolje, da je bilo više volje, da su igrači živnuli – “To nije bilo dovoljno za pobedu. Na kraju mogu samo da budem zadovoljan što obzirom na prikazanu igru nismo primili gol, a imali smo šansu da vežemo pobedu sa onom iz Smedereva. Sve čestitle Dobanovcima. Mi se okrećemo sledećoj utakmici protiv Grafičara. Nadam se da će biti mnogo bolje u nedelju, nego što je bilo danas”- završio je vidno ljut Nikolić izjavu za medije.

Sa druge strane, da se gosti raduju osvajenom bodu  pokazala je izjava Žarka Jeličića igrača FK Budućnost koji ovu utakmicu smatra pobedom obzirom  na loše rezultate na startu prvenstva – “Izuzetno teška utakmica. Nakon dva poraza dođemo u Lazarevac, neprimimo gol, od ovakavog  tima, ovakvog trenera. Stvarno neverovatan uspeh za nas. Izuzetan rezultat. Slađan je bio moj trener, veliko poštovanje imam prema njemu”.

Fudbaleri Kolubare u četvrtom kolu gostuju ekipi Grafičara. Utakmica se igra 18. Avgusta od 17 časova.

2019 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović