NOVI IZAZOV ZA KOLUBARU PRED DOMAĆOM PUBLIKOM U NEDELJU

11.09.2019.     Aktuelno

Fudbaleri lazarevačke Kolubare vratili su se iz Novog Sada sa jednim bodom što je prema rečima šefa stručnog štaba Slađana Nikolića podstrek  za igrače ali i sam klub. Nikolić je u izjavi za KISS FM kazao da su njegovi izabranici bili borbeni, agresivni i disciplinovani, no da su zatajili u ofanzivnom delu te da su po njegovom mišljenju sa više želje i slobode trebali da priđu protivničkom golu –„Kada se podvuče crta, zadovoljni smo. Igrali smo protiv kluba koji je u ovom času korektan. Da nas je pobedio bio bi lider na tabeli. Na kraju krajeva, uspeh je kada se sa gostovanja vratite i sa jednim bodom“.

Miloš Milosavljević i Andrija Ratković, novajlije koje su iz Super lige u tabor zeleno crnih stigli na kraju prelaznog roka, požrtvovanjem na treninzima izborili su se za mesto u prvom timu, kazao je Nikolić- „Trećina prvenstva je prošla. Nema mesta za izgovore. Svi moraju da rade Zadovoljan sam što se tiče bodovnog salda, u ligi u kojoj svako svakoga može da dobije“.

Naredni protivnik je Dinamo –„Očekuje nas teška utakmica. Dinamo je tvrd, defanzivan protivnik. Poslednje tri utakmice su završili bez golova. Očekujem da će ta utakmica biti kao one sa Zemunom, Pirotom ili Kabelom. Ove nedelje ćemo raditi na poboljšanju efikasnosti  kako bi iz utakmice izašli sa dobrim rezultatom. Dobar rezultat kod kuće znači 3 boda tj pobeda“.

Velika podrška navijača na domaćem terenu sigurno će olakšati posao fudbalerima Kolubare, rekao je Nikolić – „Kada sam dolazio u Lazarevac, znao sam da je Kolubara klub sa tradicijom, sa dobrim uslovima za igru i sa sjajnim navijačima. U to sam se sada i uverio. Hvala navijačima na dosadašnjoj podršci. Mi igramo u Prvoj ligi, ali nam je bolja posećenost nego kod mnogih klubova u Super ligi i Prvoj ligi Srbije. Prezadovoljan sam navijačima. Pozivam ih da u nedelju dođu u što većem broju jer nam njihova podrška mnogo znači“.

2020 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović