NOVOSADSKI KABEL DOMAĆIN LAZAREVAČKOJ KOLUBARI U PONEDELJAK

06.09.2019.     Aktuelno

U ponedeljak, 9. Septembra, fudbaleri Kolubare putuju u Novi Sad na megdan fudbalerima Kabela. 

O očekivanjima kao i atmosferi u timu na današnjoj Konferenciji za medije koja je organizovana tim povodom,  govorili su Marko Lazić, igrač i šef stručnog štaba Slađan Nikolić.

Da će ovo biti utakmica kao i sve dosadašnje u ovom delu prvenstva, potvrdio je trener zeleno crnih –“Liga je izjednačena, svako svakoga može da dobije. Nije velika bodovna razlika između prvog i poslednjeg na tabeli. Verujem da će i ovo kolo pokazati da su sve ekipe izjednačene”.

Šef stručnog štaba je kazao da je vreme da se Kolubara sa gostovanja vrati sa bodom više –“Odlazimo u Novi Sad, da pružimo maksimum, prikažemo dobru igru. Nadam se da nećemo imati nikakvih, najmanje zdravstvenih problema. Nadam se da ćemo se posle dužeg vremena sa gostovanja vratiti neporaženi, a veliki uspeh bi bio da pobedimo prošlogodišnjeg prvaka Srpske lige grupa Vojvodina”.

Nikolić je potvrdio da fudbaleri Kabela igraju odlično na svom terenu te kazao da imaju dosta kvalitetnih pojedinaca –“Ali i mi ćemo se pitati nešto na toj utakmici” – kazao je Nikolić u svom stilu.

Igrač FK Kolubara Marko Lazić” kazao je da je atmosfera u timu dobra –“Imamo još tri treninga da se dobro pripremimo. Očekujemo 3 boda ali I nerešen rezultat bi bio dobar”.

Zeleno crni su nakon sedam odigranih kola na osmom mestu tabele 16 klubova, dok tim iz Novog sada zauzima drugu poziciju, tako da se očekuje zanimljiva utakmica. Ona se igra na stadionu FK Proleter – Stara bara u ponedeljak od 16.30

2020 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović