OD 15. JULA POTPISIVANJE UGOVORA U PU “RAKILA KOTAROV VUKA” ZA DECU PRIMLJENU PO KONKURSU

12.07.2019.     Aktuelno

Potpisivanje ugovora sa korisnicima koji su po konkursu primljeni  u PU “Rakila Kotarov Vuka” počinje u ponedeljak 15. jula. Ugovori se potpisuju do 16. Avgusta,  svakog radnog dana od 08.00h do 12.00h  u upravi , koja se nalazi u objektu “Detinjstvo” kod Crkve.

Po potpisivanju ugovora, roditelji će u kancelariji za preventivnu zdravstvenu zaštitu preuzeti zdravstveni karton. Karton odnose kod izabranog lekara u Dom zdravlja, kako bi se obavile sve neophodne analize koje su potrebne  za dobijanje potvrde da je dete zdravo. Samo dete sa potvrdom da je zdravo može ući u kolektiv, bez te potvrde nije moguće primiti dete – naglasila je Ana Stašević , koordinator za odnose sa javnošću, dodajući  da zdravstveni karton sa potvrdom da je dete zdravo, roditelji daju izabranom vaspitaču na uvid, 2. septembra, kada i počinje radna godina.

Pre početka školske godine biće održani roditeljski sastanci na kojima će roditelji biti upoznati sa radom ustanove ali i svim neophodnim pojedinostima vezanim za boravak deteta u vrtiću, rekla je Ana Stašević – “Grupni roditeljski sastanak,  za roditelje dece jaslenog uzrasta, zakazan je za 30. avgust, od 16.00 časova, u fiskulturnoj sali objekta “Dečje carstvo”. Na tom satsanku, predstaviće se rukovostvo vrtića, stručne službe, služba medicinkse preventivne zaštite i medicinske sestre vaspitači koje će brinuti o deci  u jaslicama.  Za roditelje dece vrtićkog uzrasta (od 3 do 3,5 godine) , roditeljski satsanci su planirani za  29. avgust od 16.00 časova,  u objektima u koje su  mališani primljeni”.

 Ove godine, PU “Rakila Kotarov Vuka”, nema organizovanog kolektivnog godišnjeg odmora. Nastava prilagođena ovom uzrastu izvodi se uobičajeno izuzev dopunskih sadržaja u koje spadaju ples, karate, školica engleskog jezika, koje mališane, sa brojnim novim aktivnostima, očekuju od septembra meseca.

2019 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović