OLAKŠICE PRI REGISTRACIJI POLJOPRIVREDNIH MAŠINA

30.09.2019.     Aktuelno

Kancelarija za poljoprivredu GO Lazarevac realizuje još jednu u nizu akcija kada je reč o registraciji radnih mašina i poljoprivrednih mehanizacija. Akciju, koja će biti sprovedena u saradnji sa servisom „Pavlović“ na KZM najavio je član Saveta za poljoprivredu Nenad Bačanac:

-„Registracija poljoprivredne mehanizacije obavljaće se u saradnji sa  Servisom „Pavlović“ . Sjajna vest za sugrađane je da je i organizovan prevoz do mesta registracije. GO Lazarevac uspela je da u saradnji sa Servisom „Pavlović“ organizuje transport šlep službom sa svih delova opštine Lazarevac“.

Bačanac je kazao da to zapravo znači da svako poljoprovredno gazdinstvo i svaki građanin koji ima radnu mašinu kojoj je potrebna registracija, treba da se obrati Kancelariji za poljoprivredu na broj 81-26-991 – „Kada se u selu okupe dve do tri mašine, šlep služba odlazi po njih, na poligonu Servisa „Pavlović“ se obavlja tehnički pregled, potom registracija, nakon koje se mašine vraćaju, takođe šlep službom vlasnicima. Svu logistiku sprovodi Kancelarija za poljoprivredu“ .

Rade Pavlović iz Servisa „Pavlović“ potvrdio je da GO Lazarevac izlazi u susret vlasnicima poljoprivrednih mašina – „Ideja je potekla da se vozila prevoze auto šlepom kako se ne bi usporavao saobraćaj na Ibarskoj magistrali. Za tehnički pregled neophosno je da radi signalizacija, ukoliko nešto ne bude u redu, popraviće naša radionica, koliko je u mogućnosti. Za pregled treba 20 minuta, registraciju 30 minuta „ – objašnjava Pavlović proces.

Uz ovu akciju, GO Lazarevac i Savet za poljoprivredu uključili su se u akciju saobraćajne policije da svaka poljoprivredna mašina mora biti registrovana.

2020 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović