Osnovci iz Stepojevca obeležili „Vukove dane“

24.10.2019.     Aktuelno

Svečanom akademijom održanom u školskom dvorištu, deca i nastavnici  OŠ „ Vuk Karadžić “ iz Stepojevca su obeležili svoj dan. Protekla nedelja u ovoj školi bila je posvećena životu i delu Vuka Karadžića o čemu je više za KISS FM govorila direktorka te ustanove, Verica Anđelić:

„ Kroz odeljenska predavanja deca su se opširnije upoznala sa Vukovim  životom. Organizovana su  sportska takmičenja za učenike, a jedan dan su  osnovci  išli „Vuku u pohode“  kada su  posetili područnu školu u Leskovcu. Nastavni kadar je radio sa decom na predstavi „Mi o Vuku, Vuk sa nama“  koja je izvedena u sredu. Za sam kraj ostavljen je centralni događaj u vidu priredbe kolažnog programa u dvorištu škole.“

Ovom prilikom direktorka  je najavila posetu učenika iz Severne Makedonije :

„Posebno nas raduje što će nas po prvi put posetiti naši gosti iz OŠ „Strašo Pindžur“  iz Valandovskog mesta Josifovo.“

Osnovnu školu su  pored brojnih gostiju posetili i savetnici iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja  koji će posavetovati nastavni kadar o načinu poboljšanja kvaliteta rada. Manifestacija u trajanju od sedam dana, ove godine nosi poruku  da nas svake godine bude sve više, da nižemo uspehe i istima se radujemo.

Maria Popović / Tamara Cvetković

2020 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović