Подељени поклон пакети породиљама

27.09.2018.     Aktuelno

ГО Лазаревац наставила је свој програм помоћи породиљама. Овом акцијом, испуњава план и програм Савета за здравство, а овога пута, поклоне је добило 34 маме  које су се породиле у мају и јуну ове године. У мају је рођено 34 бебе од тога 15 девојчица и 19 дечака, а у јуну на свет је дошла 51 беба од тога 32 дечака и 15 девојчица. Поклон пакете мајкама уручио је  заменик председника ГО Лазаревац, Милоје Живановић. У свом обраћању заменик председника општине, Милоје Живановић, честитао је родитељима на приновама, истакавши да лазаревачка општина као и Град Београд покушавају да мотивишу младе брачне парове у циљу повећања наталитета, подсећајући да је Општина са овим начином даривања кренула прошле године.

Милоје је рекао да се сви потрудимо да не остављамо по једног наследника, већ по двоје троје и више јер само тако можемо да обезбедимо будућност града „Општина се труди да вам на овај скроман начин помогне за оно што радите за нашу општину. Ми смо прошле године кренули са овом активношћу, из жеље да вам се захвалимо, али и  да вас подстакнемо да  деце буде још више. Захваљујем  Вам се што поштујете институцију брака, што нам на свет долазе прелепа деца, која ће за овај град много  значити у будућности, јер на младима свет остаје“ рекао је Живановић.

Из ГО Лазаревац позивају све мајке које нису присуствовале свечаној додели да се јаве у општинску управу, канцеларија бр. 50 или на телефон 8123-287. Локална заједница ће и у наредном периоду наставити реализацију програма помоћи породиљама, а у циљу подстицаја наталитета.

2020 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović