POZORIŠNE I FILMSKE POSLASTICE U CZK

30.09.2019.     Aktuelno

Oktobar je pun zanimljivih kulturnih dešavanja, najvljuju iz lazarevačkog Centra za kulturu.

Vec od 1. oktobra pocinje decija nedelja, pa je i program usaglašen sa tom manifestacijom. Niz predviđenih programa za najmlađe koji su, prema rečima direktorke CZK, Stele Stanišić i najvernija publika. Od 3. Oktobra planirana je projekcija  petog dela filma Vojna akademija, što će sigurno privući veliki broj tinejdzera, koji se, primetno je, sve vise vraćaju bioskopu.: ‘’Velika prednost našeg bioskopa je ta što sada imamo svoj digitalni procesor što  nam daje mogućnost da istog trena kada su premijere u Breogradu, naša publika može da gleda film i u Lazarevcu. To je prilika za ljubitelje filma da uživaju prvi, a mi ćemo im svakako obezbediti bogat i kvalitetan filmski program’’ rekla je Stanišićeva.

Za kraj meseca, Narodno pozorište iz Beograda, izvešće kultnu predstavu  ‘’Bolivud’’ . U pitanju je prvi mjuzikl koji je ovo pozorište uradilo, a bavi se životima pozorišnih glumaca.

Osim pozorišnog i filmskog programa, CZK se može pohvaliti i likovnim ali i muzičkim programima, pa će Lazarevčani 15. oktobra biti u prilici da u modernoj galeriji  uživaju u popularnim hitovima pod nazivom ‘’ Muzičke slike Beograda’’ u izvođenju kvarteta  Sveti Roman.

2020 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović