RADOVI U MZ ŠOPIĆ

05.09.2019.     Aktuelno

U MZ Šopić u toku su radovi na asfaltiranju ulice koja spaja ulicu Janka Stajčića sa Ibarskom magistralom. Radove u dužini od 450 metara koje finansira Grad Beograd preko JP „Putevi Srbije“ danas su obišli, predsednik Bojan Sinđelić sa saradnicima. – „Kao što smo obećali tako i radimo. Radovi u ulici u kojoj dugo nije ulagano, se privode kraju. Došli smo u situaciju da svakog dana imamo po jednu novu ulicu. Nastavićemo ovim intenzitetom sve dok nam vremenski uslovi budu dozvoljavali“.

Kao još jedan od problema u ovom delu MZ Šopić, predsednik Sinđelić je naveo podvožnjak ispod „barske“ pruge koji će naknadno sanirati – „Veliki problem je u jesenjem i zimskom periodu, kada voda koja se taloži ispod podvožnjaka onemogućava kretanje pešaka. To ćemo u vrlo kratkom periodu rešiti. Krenućemo od rešavanja problema na odvodnjavanju a potom uraditi kvalitetan prolaz kako za automobile tako i za pešake“.

Sinđelić je najavio početak rekonstrukcije dveju najprometnijih raskrsnica u gradu. Raskrsnice kod „Dulove“ škole i raskrsnice kod „SUP“a. Radovi počinju za vikend, te se sugrađani mole za razumevanje i strpljenje, te da tokom trajanja radova koriste alternativne gradske saobraćajnice.

2020 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović