Расписан Јавни позив за бесповратну испоруку минералног ђубрива КАN 27%N

19.11.2018.     Aktuelno

Председник градске општине Лазаревац Бојан Синђелић и члан Већа ГО Лазаревац Ненад Бачанац позвали су данас пољопривредне произвођаче са територије ГО Лазаревац да се пријаве на јавни позив за доделу минералног ђубрива, који је данас расписала ГО Лазаревац.

Наиме закључком Владе Републике Србије за пољопривредне произвођаче из 27 локалних самоуправа у Србији из Републичких робних резерви бесповратно је опредељено преко 3 000 тона минералног ђубрива КАN 27% N. Градској општини Лазаревац у складу са овом одлуком Владе припашће 35 тона минералног ђубрива.

Уз захтев за преузимање минералног ђубрива, пољопривредници треба да доставе потврду о активном статусу, Извод из регистра пољопривредних газдинстава о биљној структури за 2018 годину и фотокопију личне карте. Расподела ђубрива ће се обављати у сервису Павловић, након Јавног позива.

Детаљније о  условима, начину и роковима за подношење пријаве за доделу минералног ђубрива, физичка лица – носиоци пољопривредних газдинстава са територије ГО Лазаревац могу се упознати у тексту Јавног позива који могу преузети на линку ГО Лазаревац.

2019 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović