VESIĆ OBIŠAO POMOĆNI TEREN FK KOLUBARA

28.08.2019.     Aktuelno

-izgradnja tribina obezbediće mesta za 3500 gledalaca

10 miliona dinara izdvojio je Grad Beograd za izgradnju pomoćnog terena sa veštačkom podlogom pri stadionu FK Kolubara. Pomoćni teren obišli su čelnici opštine Lazarevac i FK Kolubara, predvođeni zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem koji je tom prilikom podsetio da su reflektori urađeni uz saglasnost  Grada Beograda a da je teren finansirao FSS – “Zahvaljujući Gradu Beogradu obezbeđena su sredstva iz kapitalnog budžeta da se urade nove tribine, nadstrešica, da se uradi tribina koja je u skladu sa svim pravilima UEFA i FIFA  koja će imati mesta za oko 3500 gledalaca. Zato verujem da ćemo FK Kolubara uskoro gledati i u Prvoj ligi Srbije jer Lazarevac to zaslužuje”.

Zamenik gradonačelnika Beograda je istakao da ovo nije samo ulaganje u FK Kolubara već ulaganje u budućnost mališana i njihovo pravilno odrastanje kroz sportske aktivnosti – “Lazarevac je poznat kao perjanica ženskog fudbala. Srećan sam što kada dođete ovde možete da viditi kako izgleda Sportski centar koji je poput onih u Beogradu. Time pokazujemo da ulažemo u svaku opštinu Grada Beograda” – zaključio je Vesić.

Za sve urađeno na i  oko stadiona a u ime  FK Kolubara,  FS Lazarevca, FK Kolubara, sugrađana te najmlađih sportista, predsednik FK Kolubara Bojan Stević zahvalio se zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću, Gradu Beogradu, FSS i Aleksandru Vučiću koji podržava razvoj fudbalskih centara u Srbiji –“Prevashodno hvala na pomoći za izgradnju infrastrukture fudbalskih  klubova na teritoriji GO Lazarevac a pogotovo za FK Kolubara u vidu izdvojenog novca za teren sa najsavremenijom veštačkom podlogom I  za izgradnju I pokrivanje celokupne tribine, što će nam omogućiti da budemo domaćini mladoj reprezentaciji Srbije ali I ženskoj A fudbalskoj reprezentaciji Srbije”.

Stević je izrazio nadu da će Lazarevčani ovaj teren koristiti za rekreaciju u večernjim satima, naglašavajući da će postavljanem rasvete, čitava priča oko pomoćnog terena biti zaokružena.

“FK Kolubara u ovoj godini obeležava vek postojanja I rada” – podsetio je na kraju Bojan Stević, predsednik FK Kolubara

Koliki značaj ovaj teren ima za sport, juče su zameniku gradonačelnika pokazali mališani skoro svih škola fudbala sa područja GO Lazarevac.

2019 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović