Ženske futsal reprezentacije Srbije i Ukrajine u sredu u Lazarevcu

01.10.2019.     Aktuelno

Ženska futsal reprezentacija Srbije u okviru priprema za predstojeći ciklus prekfalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se održava 2020. odigraće dve prijateljske utakmice sa ekipom Ukrajine.

U drugoj utakmici, futsal reprezentativkama Srbije i Ukrajine domaćin će biti Lazarevac, u sredu, 2.oktobra – “Po prvi put u našem gradu imamo žensku reprezentaciju u futsalu. Ukrajine je veliko ime Evrope u futsalu. Zadovoljstvo mi je što je Lazarevac domaćin takmičenja a nakon odluke FSS jer smo se u prethodnom periodu pokazali kao sjajni domaćini muškim futsal reprezentacijama, tako da taj poziv nisam mogao da odbijem. Takođe, u našoj reprezentaciji igraju I tri devojke iz Lazarevca. Ukrajina je jedna od kvalitetnijih ekipa, ali se mi uz podršku publike nadamo najboljem” – rekao je Saša Žujović predsednik futsal kluba Kolubara iz Lazarevca –“Čast nam je što smo u mogućnosti da organizujemo utakmicu. Tribine će biti pune jer će futsalkama podršku dati futsaleri, kompletan futsal klub”.

Žujović je ovom prilikom kazao da će sa futsalerkama na teren izaći devojčice koje su članovi ženskih fudbalskih klubova Kolubare I Borce.

Međunarodna prijateljska utakmica koja počinje od 18 časova, ottvorena je za sve ljubitelje malog fudbala, fudbala ali I sporta uopšte.

2020 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović