ŽFK „Kolubara“ na domaćem terenu ubediljivo savladala ekipu ŽFK „Radnički“

26.10.2019.     Aktuelno

U okviru 8. Kola Prve lige Srbije , ženska selekcija fudbalskog kluba „Kolubara“, na svom terenu je pobedila ekipu Radničkog iz Niša rezultatom 6-0. Nakon dobijene utakmice, ovim rezultatom , naše fudbalerke su za gol više u prednosti u odnosu na tim „TSC“ iz Kanjiže, sa kojim se utrkuju za prvo mesto na tabeli i titulu šampionki jesenje lige.

Rezultat jeste visok, to smo postigli uz organizovanu igru i mnogo truda i rada“ , rekao je šef stručnog štaba zeleno-crnih Predrag Milovanović i dodao: „ Uspeli smo da se izborimo sa pritiskom na terenu, nakon prvog gola igračice protivničkog kluba su psihički pale, a mi smo to iskoristili na pravi način. Nakon što smo ubedljivo poveli, održavali smo igru do samog kraja“.

šef stručnog štaba ŽFK „Kolubara“ Predrag Milovanović

Gordana Milinović igračica ŽFK „Kolubara“ prenela nam je svoje utiske sa terena: “ Zadovoljna sam igrom na današnjoj utakmici, uvek težimo ka boljem. U svaku utakmicu ulazimo maksimalno pripremljene i ozbiljne“.

Gordana Milinović

Šef stručnog štaba FK „ Radnički“ Bratislav Petrović u izjavi za KISS FM se osvrnuo na odigranu utakmicu i tom prilikom kazao: „ Moram reći da je moj tim u problemu zbog velikih broja povreda naših igračica, zbog čega smo današnju utakmicu igrali drastično oslabljeni. Domaćem klubu želim ulazak u Super ligu Srbije.“

Šef stručnog štaba FK „ Radnički“ Bratislav Petrović

Obzirom na veliki nedostatak igračica u gostujućem timu, došlo je do izmena pozicija na samoj utakmici.

„Silom prilika igrala sam na mestu golmana, branile smo se u toku utakmice koliko smo mogle. Mi smo u rezultatskoj krizi trenutno, ali ćemo se boriti da opstanemo u takmičenju“, opisala je ovo iskustvo fudbalerka ŽFK “ Radnički“ Danijela Bošković.

Danijela Bošković

Naredna utakmica na kojoj će ŽFK „Kolubara“ biti gost igra se u Kruševcu protiv ŽFK „Napredak“.

Tamara Cvetković

2020 © Radio Kiss FM
Web dizajn Darko Mitrović